Dominika Wójciak

Smak Małopolski. Fasolowe brownie

Smak Małopolski. Fasolowe brownie            Fot. 123RF
Dominika Wójciak

W tym roku zostałam zaproszona do udziału w Małopolskim Festiwalu Smaku i tym samym dołączyłam do grona jego ambasadorów.

Jako dumna ze swego pochodzenia Małopolanka szczególnie cieszę się, że gotując dla gości festiwalu, mogę pokazać swoje spojrzenie na małopolskie produkty i udowadniać, jak wiele nasza regionalna, małopolska kuchnia ma do zaoferowania.

W związku z tym że na co dzień jem głównie warzywa, kasze, ziarna i strączki, także na festiwalu częstuję Was podobną kuchnią, moją kuchnią jarzynową. Tym samym chcę pokazać, że w domowych warunkach z jabłek, śliwek, buraków, fasoli, marchewek, brukwi, kalarepki, cukinii i innych sezonowych warzyw można przygotować prawdziwe smakołyki.

Pozostało jeszcze 72% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.

    już od
    3,69
    /dzień
Dominika Wójciak

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.