Rolada z ziemniaków ze szpinakiem. Kotlety de volaille

Czytaj dalej
Fot. ASTOCKPHOTO
redakcja Gazety Lubuskiej

Rolada z ziemniaków ze szpinakiem. Kotlety de volaille

redakcja Gazety Lubuskiej

SKŁADNIKI:

Kotlety de volaille z serem

Ponadto:

2 jajka, 2 łyżki mleka, mąka
bułka tarta, smalec gęsi lub olej do smażenia

Pomysł na obiad i nie tylko

Zastanawiacie się, co przygotować na obiad? Mamy dla Was ciekawą propozycję od gospodyń z Jancze-wa. Zabieramy się za gotowanie.

PRZYGOTOWANIE

KOTLETY DE VOLAILLE

Przepis Koła Gospodyń
Wiejskich z Janczewa,
kgwjanczewo.blogspot.com

redakcja Gazety Lubuskiej

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2025 Polska Press Sp. z o.o.

Dokonywanie zwielokrotnień w celu eksploracji tekstu i danych, w tym systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z niniejszej strony internetowej, w tym ze znajdujących się na niej publikacji, przy użyciu oprogramowania lub innego zautomatyzowanego systemu („screen scraping”/„web scraping”) lub w inny sposób, w szczególności do szkolenia systemów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji (AI), bez wyraźnej zgody Polska Press Sp. z o.o. w Warszawie jest niedozwolone. Zastrzeżenie to nie ma zastosowania do sytuacji, w których treści, dane lub informacje są wykorzystywane w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe. Szczegółowe informacje na temat zastrzeżenia dostępne są tutaj.