Podlaska Akademia Kulinarna w Białymstoku. Młodzi gotowali z dużą klasą
- Przygotujcie dania tak, jakbyście sami chcieli je zjeść - powiedział uczestnikom konkursu „Gotuj z klasą” Karol Okrasa.
W poniedziałek odbył się finał wojewódzki, a Karol Okrasa był przewodniczącym jury. Do Podlaskiej Akademii Kulinarnej w Białymstoku przyjechało 12 dwuosobowych zespołów ze szkół rolniczych. To uczniowie z Moniek, Wysokiego Mazowieckiego, Bielska Podlaskiego, Sejn czy Suwałk.
Z dalszej części artykułu dowiesz się m. in.
- Kto wygrał w konkursie
- Co było nagrodą główną
Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.
-
Prenumerata cyfrowa
Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.
już od
3,69 ZŁ /dzień