mar

Należę do tych ludzi, którzy już bardziej nie mogą interesować się jedzeniem, bo bardziej się nie da

Należę do tych ludzi, którzy już bardziej nie mogą interesować się jedzeniem, bo bardziej się nie da Fot. arch. prywatne
mar

Rozmowa z Michałem Korkoszem, autorem bloga roskoszny.pl, zdobywcą kulinarnego Oskara przyznawanego przez Saveur.

Wyobraźmy sobie, że musi pan zjeść ostatni w pana życiu posiłek, co by to było?

Co za pytanie (śmiech)! Na pewno coś słodkiego, z dużą ilością owoców... Musiałoby coś chrupać. Zjadłbym np. galette z nektarynkami.

W dalszej części przeczytasz:

  • Jak Michał Korkosza zainteresował sie gotowaniem
  • Co lubi gotowac i za co lubi jedzenie
  • Skąd czerpie inspirację
Pozostało jeszcze 91% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.

    już od
    3,69
    /dzień
mar

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2025 Polska Press Sp. z o.o.

Dokonywanie zwielokrotnień w celu eksploracji tekstu i danych, w tym systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z niniejszej strony internetowej, w tym ze znajdujących się na niej publikacji, przy użyciu oprogramowania lub innego zautomatyzowanego systemu („screen scraping”/„web scraping”) lub w inny sposób, w szczególności do szkolenia systemów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji (AI), bez wyraźnej zgody Polska Press Sp. z o.o. w Warszawie jest niedozwolone. Zastrzeżenie to nie ma zastosowania do sytuacji, w których treści, dane lub informacje są wykorzystywane w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe. Szczegółowe informacje na temat zastrzeżenia dostępne są tutaj.