Karol Okrasa: Trzeba dać młodym ludziom szansę i pozwolić im zdecydować
Rozmowa z Karolem Okrasą, znanym mistrzem kuchni, doradcą kulinarnym, współpomysłodawcą i członkiem jury konkursu „Gotuj z klasą”.
Jak pan ocenia dania przygotowane przez uczestników konkursu - uczniów podlaskich szkół?
Próbowałem je z radością i muszę przyznać, że z takim niepokojem, choć pozytywnym, czekałem na kolejną rundę.
Konkurencja rośnie?
Z dalszej części rozmowy dowiesz się m. in.
- Jak to jest, że Karol Okrasa lubi tradycyjne i kaloryczne potrawy, a jednocześnie jest tak szczupły?
Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.
-
Prenumerata cyfrowa
Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.
już od
3,69 ZŁ /dzień