Katarzyna Kaczorowska

Jak nie marnować jedzenia, czyli nasz domowy recykling

Sylwia Majcher, autorka książki „Gotuję, nie marnuję” , prezentuje ciasto z cukinii i czekolady Fot. materiały prasowe Sylwia Majcher, autorka książki „Gotuję, nie marnuję” , prezentuje ciasto z cukinii i czekolady

Katarzyna Kaczorowska

- Milion osiemset tysięcy ludzi w Polsce ma problem z tym, żeby codzienne zjeść ciepły posiłek - mówi Sylwia Majcher, autorka książki „Gotuję, nie marnuję”.

Zaczęłaś pisać kulinarnego bloga, bo?
Sylwia Majcher, dziennikarka TVN, blogerka kulinarna: Bardzo dużo podróżowałam i dużo przywoziłam różnych przepisów. Dzieliłam się opowieściami ze znajomymi, aż zaczęli prosić o te przepisy. Dawałam je, czasem zapominałam, aż dojrzałam do tego, że jak je wrzucę w jedno miejsce, to każdy będzie mógł z nich skorzystać.

Sylwia Majcher, dziennikarka TVN, blogerka kulinarna zdradza, dlaczego zaczęła pisać bloga o tym, jak nie marnować jedzenia. Przytacza poruszające wydarzenia i dane. 

Pozostało jeszcze 93% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.

    już od
    3,69
    /dzień
Katarzyna Kaczorowska

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2025 Polska Press Sp. z o.o.

Dokonywanie zwielokrotnień w celu eksploracji tekstu i danych, w tym systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z niniejszej strony internetowej, w tym ze znajdujących się na niej publikacji, przy użyciu oprogramowania lub innego zautomatyzowanego systemu („screen scraping”/„web scraping”) lub w inny sposób, w szczególności do szkolenia systemów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji (AI), bez wyraźnej zgody Polska Press Sp. z o.o. w Warszawie jest niedozwolone. Zastrzeżenie to nie ma zastosowania do sytuacji, w których treści, dane lub informacje są wykorzystywane w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe. Szczegółowe informacje na temat zastrzeżenia dostępne są tutaj.