Lila Sayed

Faszerowany kartofel od Magdy Gessler

Faszerowany kartofel od Magdy Gessler
Lila Sayed

Lokal przy ul. Balonowej został odmieniony przez Magdę Gessler. Serwowana dotąd pizza została zastąpiona faszerowanym kartoflem Jak nowe menu smakuje gościom?

Kartofel Buda - tak brzmi nowa nazwa dawnej „Retki”, pizzerii przy ul. Balonowej na Retkini, w której Magda Gessler przeprowadziła kulinarną rewolucję. Wczoraj odcinek z łódzką restauracją w roli głównej został wyemitowany na antenie TVN.

- Spodziewamy się tłumów, dlatego zrobiliśmy spore zapasy. Na gości czekają całe worki ziemniaków - śmieją się Paulina i Kamil Janiccy, właściciele odmienionej restauracji.

Pozostało jeszcze 56% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.

    już od
    3,69
    /dzień
Lila Sayed

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2025 Polska Press Sp. z o.o.

Dokonywanie zwielokrotnień w celu eksploracji tekstu i danych, w tym systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z niniejszej strony internetowej, w tym ze znajdujących się na niej publikacji, przy użyciu oprogramowania lub innego zautomatyzowanego systemu („screen scraping”/„web scraping”) lub w inny sposób, w szczególności do szkolenia systemów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji (AI), bez wyraźnej zgody Polska Press Sp. z o.o. w Warszawie jest niedozwolone. Zastrzeżenie to nie ma zastosowania do sytuacji, w których treści, dane lub informacje są wykorzystywane w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe. Szczegółowe informacje na temat zastrzeżenia dostępne są tutaj.