Kultowe miejsce na gastronomicznej mapie regionu świętokrzyskiego zajmują restauracje amerykańskiej sieci McDonald’s. Bywalców może codziennie liczyć u nas w tysiącach. Sprawdziliśmy, dlaczego w dobie mody na zdrowe jedzenie i styl życia, nadal kochamy fast foody.
Sprawdzona franczyza
Kuszący smak potraw, szybka i profesjonalna obsługa, reżim sanitarny w kuchni, a przede wszystkim wciąż unowocześniany szeroki wybór burgerów, wrapów, zestawów, boksów, deserów, lodów i napojów lodowych, kawy – to atuty, na które wskazują bywalcy bardzo popularnej w Kielcach i regionie świętokrzyskim sieci restauracji McDonald’s.
Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.
-
Prenumerata cyfrowa
Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.
już od
3,69 ZŁ /dzień