Diune Hotel & Resort z Kołobrzegu w cenionym przewodniku
Kuchnia pięciogwiazdkowego Diune Hotel & Resort została wyróżniona symboliczną czapką Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska. Kuchni szefuje od początku Rafał Durka.
Właśnie ukazało się czwarte wydanie Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska. To międzynarodowy, obiektywny i niezależny przewodnik po restauracjach, produktach regionalnych i hotelach. Najlepsze restauracje wyróżnia się w nim symbolicznymi, kucharskimi czapkami - które stają się dla klientów gwarantem wyśmienitego jedzenia. W tegorocznej, polskiej edycji, rekomendacje Gault&Millau otrzymało 580 restauracji, w tym aż cztery kołobrzeskie.
Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.
-
Prenumerata cyfrowa
Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.
już od
3,69 ZŁ /dzień